Ben je op zoek naar een ambiance/Nederlandstalige partyband? Dan is Club Kamiel een echte aanrader.

CLUB KAMIEL is een echte familieband die betaalbaar is én beschikbaar voor alle events die best wat ambiance kunnen gebruiken. Ze brengen Nederlandstalige hits op ludiek manier.

Acteur/zanger David Michiels (bekend van Verschoten & Zoon, Zone Stad, Familie, Soap Band,...) kruipt in de huid van Kamiel, één van de 5 broers on stage. Zijn broeders op het podium zijn stuk voor stuk ervaren muzikanten. En het plaatje klopt: de muziek, de songs, de muzikanten, de zanger, de kostuums. Het is één groot feest met meezingen, dansen, lachen en genieten. 

Het verhaal doet de ronde dat Club Kamiel uitgegroeid is tot een wereldberoemde band die vooral grote tournées doet in verre landen. Maar nu is de tijd rijp om ook België te overspoelen. Want zoals bij zovele groepen moet je het eerst maken in het buitenland voor je erkenning krijgt onder de kerktoren. Daarom speelt Club Kamiel enkel Nederlandstalige nummers in vlotte medleys die iedereen kan meezingen en waarop gedanst kan worden.

5 broers met elk hun eigen kwaliteiten: Five Brothers it’s MAGIC!

Wil je Club Kamiel aan het werk zien? Kijk eens naar https://youtu.be/95Toq8rGDZc en https://youtu.be/PU1N2oXo2WI

Ondertussen heeft Club Kamiel met "Rosita" ook een single uit. Die zie je hier: https://youtu.be/RrZom-0B41Q

Wil je een vrijblijvende offerte voor een optreden van Club Kamiel (1 x 75 min) op jouw evenement? Bel of mail ons voor meer info!