Vlaanderen Zingt is het grootste tourende meezingfeest van het land.  Er is een zomertoer, een kersttoer en we hebben een klein programma voor senioren.

Iedereen zingt samen populaire liedjes die tot het collectief geheugen behoren. Uiteraard zijn dat veel liedjes in onze eigen taal, maar ook in andere talen. Het zijn allemaal nummers die herinneringen oproepen, waarbij je uit de bol kan gaan, en die je makkelijk kan meezingen.En dat gaat van Abba tot Willy Sommers, van John Denver over Edith Piaf tot Robbie Willams en Ed Sheeran en van Will Tura en Clouseau tot Samson & Gert.

Iedereen krijgt ter plaatse een gratis zangkrantje. Dit krantje wordt gebruikt als leidraad doorheen de avond: de liedjesteksten staan er in, maar het kan het ook gebruikt worden om mee te zwaaien en je enthousiasme te tonen want Vlaanderen Zingt is één groot volksfeest.

Het programma van Vlaanderen Zingt bestaat uit twee delen: in het eerste deel warmt één van onze Vlaanderen Zingt bands je op en daarna zingen we allemaal samen met podiumzangers uit plaatselijke verenigingen.

Want eigenlijk zingen we gewoon veel te weinig. En dat terwijl zingen ons zowel geestelijk als lichamelijk deugd doet : van zingen word je gelukkig. Waar samen gezongen wordt, stellen mensen zich open voor elkaar, zijn er geen drempels en wordt het groepsgevoel op een fijne manier gestimuleerd. Samen zingen heeft dus ook een belangrijke sociale functie: het zorgt voor verbondenheid.

Vlaanderen Zingt heeft als enige bedoeling de mensen het plezier van het zingen te laten herontdekken, los van overtuiging, leeftijd of afkomst en is totaal ongebonden en volledig a-politiek van opzet.

Op zoek naar een gezellig en verbindend evenement voor je kerstmarkt? Vraag meer informatie over onze formule Vlaanderen Zingt Kerst. Het is een kleiner en korter programma met naast kerstliedjes ook de nodige ambiance om er een echt kerst-feest van te maken.

Met zanger Wim Leys, pianist Steven Jacobs en DJ Reginald trekken we ook naar feesten voor mensen die minder jong zijn. Vlaanderen Zingt... de liedjes uit de tijd van toen.

Contacteer ons gerust voor meer informatie!

www.vlaanderenzingt.be Facebook Instagram

Meer info?